top of page

Yrttisyväkuorinta

Yrttisyväkuorinta

Hoidon kuvaus

Green Peel - yrttisyväkuorinta lisää ihon verenkiertoa ja aiheuttaa ihon ylimpien kerrosten kuoriutumisen. Elpynyt verenkierto kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa ja saa aikaan uusiutumisen tuottamalla uusia soluja ja kollageenisäikeitä.

 

Yrttisyväkuorintamenetelmä on lääketieteellisesti kehitetty ja maailmanlaajuisesti tunnustettu biologinen syväkuorinta iholle. Menetelmä perustuu yrtteihin. Seos on valmistettu yli kahdestakymmenestä erilaisesta eurooppalaisesta ja itämaisesta yrtistä, ilman keamiallisia lisäaineita.

"Uusi iho viidessä päivässä on mahdollista Schrammekin yrttisyväkuorinnan avulla.” – Ihotautien erikoislääkäri ja allergologi Christine Schrammek-Drusion Green Peel on erittäin tehokas ja turvallinen hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Green peel-yrttisyväkuorinta soveltuu kasvoille, vartalolle ja käsille.Hoito lisää ihon verenkiertoa ja aiheuttaa ihon ylimpien kerrosten kuoriutumisen.Elpynyt verenkierto kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa. Se saa aikaan uusiutumisen tuottamalla uusia soluja ja kollageenisäikeitä.

 

Kenelle hoito sopii?

Syväkuorinnalla on saavutettu menestyksekkäitä tuloksia:

-epäpuhtauksien kuten acnen hoidossa

-suurentuneiden huokosten kutistamisessa

-ikääntyneen ihon nuorentamisessa

-elottoman ja paksun ihon elvytyksessä

-juonteiden ja ryppyjen hoidossa

-hyperpigmentaation hoidossa

-arpien hoidossa

-veltostuneen kudoksen kiinteytyksessä (vatsa,käsivarret,reidet)

-venymäarpien ja selluliitin hoidossa

Yksi menetelmä, kolme eri asteista hoitoa ja lukuisia mahdollisuuksia eri ikäisille, erilaisiin iho-ongelmiin ratkaisua hakeville asiakkaille.

Kenelle hoito ei sovi?

Jos sinulla on ihosairauksia esim. psoriasis, taipumus herpekseen, allergioita, roscea. Tuoretta ihoa kuorittavalla alueella (esim.parantumassa olevia palovammoja, pahanlaatuisia ihokasvaimia, syöpä, ohut couperosaiho. Ei raskaana oleville, eikä imettäville.

Kortisoonin käyttö :6-8 vk lopettamisen jälkeen voidaan tehdä kuorinta. Roaccutanin käyttö: 2kk:tta lopettamisen jälkeen voidaan tehdä kuorinta.

Kesto n.60min.

bottom of page